Η εταιρία μας

Αντικείμενο της εταιρείας μας η οποία έχει έδρα τη Λάρισα και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν οι ψυγειομεταφορές. Η 20ετής πείρα μας στον τομέα αυτό, η ευελιξία και προσαρμοστικότητά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητά μας, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με το δίκτυο συνεργατών μας, εξασφαλίζουμε άριστες ασφαλείς και γρήγορες υπηρεσίες.

 

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του εξειδικευμένο ανθρωπίνου δυναμικού, ο στόλος από σύγχρονα φορτηγά οχήματα, καθώς και ο τελευταίου τύπου τεχνολογικός εξοπλισμός της εταιρείας μας είναι τα στοιχεία εκείνα που μας επιτρέπουν να παρέχουμε πλήρεις και ποιοτικές υπηρεσίες από και προς κάθε περιοχή της χώρας.

Η ικανοποίηση και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Βασική μας προτεραιότητα, η ασφαλής και χωρίς προβλήματα και ζημιές υπηρεσία μεταφορών, σε πολύ προσιτές τιμές. Η προσωπική επικοινωνία με τον πελάτη καθιστά εφικτό τον προγραμματισμό και τον συντονισμό της κάθε μεταφοράς ή αποθήκευσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.

Τα κυρία χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι η συνέπεια η υπευθυνότητα η εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές.