Ψυγειομεταφορές

Η Ψυγειομεταφορική Τελάλης πραγματοποιεί ψυγειομεταφορές σε όλη την Ελλάδα, μέσω ειδικών φορτηγών – ψυγείων που διαμορφώνουν συνθήκες συντήρησης ή κατάψυξης, ανάλογα με την περίπτωση. Διαφόρων ειδών αντικείμενα, τρόφιμα, πρώτες ύλες και προϊόντα απαιτούν σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας για να είναι σε θέση να μεταφερθούν. Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε μεταβολή της θερμοκρασίας θεωρείται απαγορευτική για τη βιωσιμότητά τους.
 
Τα φορτηγά κοινού τύπου αδυνατούν να μεταφέρουν με ασφάλεια τα συγκεκριμένα εμπορεύματα, καθώς, όπως είναι φυσιολογικό, υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας και κλίματος κατά τη διάρκεια της μετάβασης από μια περιοχή σε κάποια άλλη. Απαιτείται, λοιπόν, η χρήση μιας ειδικής κατηγορίας εξοπλισμού, η οποία περιλαμβάνει τα φορτηγά – ψυγεία. 
 
Χάρη στα ειδικού τύπου φορτηγά – ψυγεία που διαθέτουμε, οι ψυγειομεταφορές καθίστανται πραγματοποιήσιμες.

Με κύρια όπλα την εξειδίκευσή και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, ελέγχουμε και ρυθμίζουμε με ακρίβεια τη θερμοκρασία, την υγρασία και τον εξαερισμό για την ασφαλέστερη μεταφορά των εμπορευμάτων σας.
 
Η 20ετής εμπειρία μας στον τομέα των ψυγειομεταφορών και η τεχνογνωσία στις ειδικές μεταφορές ευπαθών προϊόντων όπως είναι π.χ. τα τρόφιμα τόσο σε χαμηλή θερμοκρασία, σε ψύξη ή βαθιά ψύξη, με φορτηγά ψυγεία, με ελεγχόμενη θερμοκρασία σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή, μέχρι την παράδοση τους, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

 

Παραδίνουμε έγκαιρα τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση στον πελάτη, αναλλοίωτα και στη σωστή θερμοκρασία με την απόδειξη του καταγραφικού μηχανισμού λειτουργίας του ψυκτικού μηχανήματος.